Ungdomskollen: Ebba Hedman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ebba Hedman född 2008 som spelar för Alviks IK. Hon berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Att säsongen är igång är grymt roligt! Både jag och laget har mycket att se fram emot. Framförallt flera cuper, bland annat Gothia som vi vann deltagande till. Att få komma iväg på cuper längre bort känns bra då vi också får nyare och tuffare motstånd. Vi har även fått en superbra start på säsongen då vi inledde med att bli cupsegrare över lag som är ett år äldre än oss.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina målsättningar till denna säsong är att få utvecklas så mycket som möjligt som spelare. Lära mig nya saker och få ännu bättre spelförståelse. Jag vill kunna ge allt på matcherna och träningarna så jag också får hjälpa laget så mycket som möjligt. Jag vill bidra med mitt 110% hela tiden så jag i framtiden får chansen att inspirera många.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättningar för säsongen är att få utvecklas så mycket som möjligt som lag. Alla får chansen att bidra sitt bästa på träningarna så vi sedan på matcher kan prestera. Vi gör vårt bästa som lag och individuellt oavsett vilket motstånd som står framför oss. Att vi kan behålla den sammanhållningen vi i laget har. Vi får ut mycket på planen när vi fungerar bra som grupp.