Ungdomskollen: Diego Tapia

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Diego Tapia som spelar för Vasalunds P07 Akademi. Han ger sin syn både på lagets samt sin egen prestation från deras senaste match.

Här kommer en intervju med Diego efter deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att prestationen kan vara mycket bättre från våran del. Men tycker däremot rullade vi bollen bra och hade ett lugn i spelet.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker min prestation var bra men man kan alltid vara bättre. Jag kände att inte att jag var på topp och kan självklart prestera mycket bättre.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att laget bör ta med sig vårat fina och lugna spel där vi vågar hålla i boll. Vi kan även fortsätta ta med oss de fina lägen vi skapar åt varandra. Jag tycker också att vi borde ta med oss våra snabba anfall och rörelsen i anfallsspelet.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att jag bör ta med mig den rörelse som jag hade i matchen. Jag tycker också jag borde ta med mig att jag vågar ta skott och det därför skapar returer eller mål. En viktig sak jag tycker jag borde ta med mig är mina långa bollar som skapar chanser.