Ungdomskollen: Daniel Dincic

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Daniel Dincic som inför denna säsong bytt klubb till BK Häcken. Han berättar mer om klubbytet och hans roll i laget.

Du har inför denna säsong bytt lag, varför då?
-Jag bytte till Häcken för att jag alltid har hejat på Häcken och det är ett lag i allsvenskan som har en duktig akademi. Jag tror att klubben kommer hjälpa mig att utvecklas som spelare.

Hur känns det i ditt nya lag?
-Det känns jättebra! Vi är ett lag med ett bra spelsystem som har hög kvalité på sina träningar och jag är nöjd. Jag har fått nya medspelare och tränare och vissa har jag känt innan jag började. Jag är också nöjd med tränarna och träningarna och stämningen på träning är är jättebra. Alla är delaktiga och det är ingen som känner sig utanför.

Vad har du för roll i ditt nya lag?
-Jag spelar som anfallare och min roll är att jag ska vara spelaren som alltid sätter första pressen. Se till att försöka bryta och ta bollen från motståndarna och sedan hjälpa laget att göra mål.

Vad är dina målsättningar inför säsongen?
-Mina målsättningar är att jag ska vara delaktig och hjälpa laget till så många vinster som möjligt. Jag vill göra mitt bästa ifrån mig på varje träning och match och utvecklas och bli så bra jag kan. Tillsammans med mina lagkamrater och tränare vill vi försöka göra Häcken till Göteborgs bästa lag.