Ungdomskollen: Christoffer Sika

In och läs intervjun med Christoffer Sika som spelar för IFK Haninge:s P15. Han berättar mer om sina tankar inför deras kommande match.

Dags för match nu till helgen, hur känns det?
-Att få höra att det är match i helgen är det bästa som finns. Det känns bra och jag ser fram i mot denna spännande match med nya utmaningar.

Hur ska ni spela för att vinna?
-För att vi ska kunna vinna matchen mot Lidingö så ska vi först börja med att äga bollen. Vi ska se till att trötta ut motståndarna genom att vända kant ganska ofta och låta bollen göra jobbet. När vi hittar en yta att anfall på så är det bara att använda det tillfället.

Vad kommer du tillföra laget?
-Jag kommer tillföra ett hot framåt. Dra i sär försvaret med hjälp av att löpa i djupled och att ta osjälviska löpningar för att ge yta till mina lagkamrater. Sen är det viktigt att såklart sätta mina lägen som jag får.