Ungdomskollen: Charlie Pavey

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Charlie Pavey född 2008 som spelar för AIK P07 Akademi. Han berättar om hur han kommer förbereda sig inför kommande säsong samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Jag känner mig bra och är redo för säsongen och känner att det kommer bli en bra säsong. Vi har en bra kemi i laget så det kommer gå bra. Jag har det även bra med mina vänner och att de kommer hjälpa mig mycket.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag kommer förbereda mig genom att gå till gymmet och jobba där och kolla lite på fotbollsklipp. Jag måste ge allt för att kunna bli bättre hela tiden. Jag kommer gå ner tidigare med Fred och Max innan träningarna och träna extra.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Mina målsättningar är att träna med de äldre lagen och få så många bra matcher som möjligt. Jag hoppas även göra mål och assister för att hjälpa laget att vinna.