Ungdomskollen: Charlie Korutschka Larsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Charlie Korutschka Larsson som spelar för IFK Göteborgs P07 Akademi. Han berättar om hur han förbereder sig inför seriespelet som han hoppas startar snart.

Vet du när serien kommer igång?
-Här i Göteborg har serien tyvärr inte kommit igång än, men jag längtar jättemycket till det och hoppas på att det blir snart.

Hur förbereder du dig inför säsongen?
-Jag har förberett mig genom att köra extra träning både med fotbollen och lite extra styrketräning! Jag har lite knäproblem så jag kör mitt rehabprogram några gånger i veckan också för att stärka knäna!

Vad vill du förbättra under året?
-Under året hoppas jag att få förbättra min teknik lite. Eftersom jag är ytterback så får jag springa väldigt mycket upp och ner. Jag tycker det är viktigt att kunna utmana min motståndare när vi anfaller och kunna bidra mer i lagets anfallsspel.

Vad är dina målsättningar för året?
-Mitt lags målsättningar är att vi ska vinna vår serie. Mina individuella målsättningar är att jag ska förbättras dag för dag så att jag kan tillföra 100% procent till lagets framgångar.