Ungdomskollen: Cassandra Gadomska

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Cassandra Gadomska född 2007 som spelar för Hanvikens IK F07. Hon berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Det är mycket blandade känslor. Det är inte lika bra sammanhållning i laget då det skett många stora förändringar just i mitt lag med nya huvudtränare och förlorade spelare. Med rätt inställning kan jag säga att försäsongen känns riktigt bra trots de hastiga förändringarna i laget och jag tror att det kan bli väldigt bra.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag har under december och januari tränat med spelare som kommit längre i deras fotbollsutveckling än mig för att hitta mina svagheter och sedan jobba hårt på dem nu inför säsongen med många olika typers träning.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Mina målsättningar för det kommande året är att själv märka av utveckling i min individuella träning. Jag vill själv se att min träning bortsett från lagträningar har gett resultat för att få motivationen till att träna ännu mer.