Ungdomskollen: Benjamin Yavuz

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Benjamin Yavuz född 2007 som spelar för IFK Värnamo. Han berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är i igång, hur går det?
-Det känns riktigt bra och jag är en sån som älskar och träna hela tiden även om jag inte har träningar med laget. Lagets träningar är riktigt bra, men det är också skönt att få träna själv när det är uppehåll. Att förbereda sig inför säsongen är det viktigaste för mig. Så det känns riktigt bra och vara tillbaka med laget.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Nu när vi har fått en ny tränare så är det viktigt att jag förstår honom så vi kan jobba bra tillsammans. Jag kommer jobba mycket med mig själv både fysiskt och psykiskt på och utanför planen.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar är att fortsätta växa som fotbollspelare och hela tiden utvecklas och prestera på planen. Jobba extra mycket på mina svagheter kommer vara mitt fokus.