Ungdomskollen: Benjamin Staynfeld

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Benjamin Staynfeld som spelar för Örgryte IS. Han berättar om deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Vi inledde matchen helt okej, hade många onödiga bolltapp och ett lågt tempo. Men det kändes som vi ändå hade ett bättre rull än Backatorp. Efter vi satt dit första målet började det släppa lite på spelet, men när de på en kontring kvitterade så började vi tappa vårt spel igen. Matchen slutade 2-2 efter en helt okej insats, men där jag tycker att vi är det starkare laget.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker ändå att jag gjorde ganska bra ifrån mig, jag lirade mitt vanliga spel men kunde gjort några saker bättre. Jag tryckte iallafall dit ett mål så det var skönt.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Försöka behålla det anfallsspel som vi fick till några gånger under matchen, då vi lirade bollen på 1-2 tillslag och kom med mycket löpningar. Men även att minimera felpassningarna i mitten som gör att motståndarna får kontringar.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag spelar som anfallare och är då ganska lång och tog jag emot bollarna bra. Jag levererade vidare bollen ut på kanterna, samt att jag var hård i närkampsspelet och satte de chanser jag hade.