Ungdomskollen: Bella Axelsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Hammarbys Bella Axelsson som ger sin syn på laget och hennes egen prestation från deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att vår insats i dagens match mot BP var väldigt bra, då jag tycker att vi tog över mycket och hade spelet, framförallt i första halvlek. Vi hade med oss vårt passningspel idag vilket gjorde att BP blev trötta.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker att min prestation i dagens match var bra och intensiv, då jag sprang mycket och var aggressiv. Dessutom tycker jag att jag tog bra löpningar och ville ha mycket boll. Jag tycker även att jag droppade ner i pocket, då jag sedan slog crossbollar.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Det jag tycker att vi ska ta med oss från dagens match är framförallt våra offensiva spelvändingar, men också vårt tålamod. Dessutom tycker jag att vi hade det mentala idag, då vi krigade hela matchen från början till slut.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att jag ska ta med mig min aggressivitet, då jag försökte skapa lägen. Dessutom ville jag alltid ha boll, då jag ropade. Till nästa gång skulle jag dock vilja skapa ännu fler lägen.