Ungdomskollen: Bella Andersson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Bella Andersson som spelar för Hammarbys F06 Akademi. Hon berättar hur hon började med fotbollen samt vad hon vill utveckla under det kommande året. 

Vem är Bella?
-Jag heter Bella Andersson och spelar fotboll i Hammarby F06 Akademi. Jag har 3 syskon som också är väldigt insatta i fotboll.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll i en klubb som heter Ösmo GIF. Där spelade jag med deras F04 lag. Jag utvecklades inte jättemycket så jag bestämde mig för att byta lag till IFK Haninge P06U. Det var ett superbra lag som jag verkligen utvecklades i. Jag bestämde mig för att fokusera på min framtid så därför bytte jag till Hammarby F06A.

Hur tycker du att året startat för dig?
-Jag skulle nog säga att året har startat bra för mig. Det första jag gjorde i år var att jag spelade st-cupen där det gick bra för oss och vi kom på en andra plats i turneringen.

Vad vill du förbättra under året?
-Det finns alltid mycket men kan förbättra men jag kommer under året att fokusera på att förbättra min högerfot och mina skott. Jag tycker det verkligen är saker som är viktiga inom fotbollen.

Vad är dina målsättningar för 2020?
-Under året är mina målsättningar att komma så långt som möjligt i Gothia Cup och vinna den serien vi spelar i!

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet