Ungdomskollen: Baran Yavuz

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Baran Yavuz född 2008 som spelar för Forssa BK. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns bra, jag har förberett mig inför säsongen och har jobbat stenhårt varje dag för att kunna prestera. Inför säsongens matcher kommer jag ge allt jag har och köra 100 procent från start. Jag kommer möta bra lag från olika städer vilket jag ser väldigt fram emot.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina målsättningar för denna säsong är att utvecklas så mycket som möjligt, att kunna göra många mål och assist, att vara bäst varje match från start till slut. Jag kommer även träna på mina svagheter och att kunna få spela med 07-laget vilket skulle vara bra för mig för att kunna utvecklas.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättningar är det våran tränare har sagt. Det vi ska utveckla och att träna på det vi har gjort som vi ska göra på matcher. Att vinna våra matcher och cuperna vi spelar och att vi ska spela bra och utvecklas varje match.