Ungdomskollen: Ayuub Abdulle

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ayuub Abdulle född 2006 som spelar för Malmö FF:s P16-lag. Han berättar om sina tankar inför den kommande säsongen. Han berättar även hur han förberett sig och hans målsättningar för säsongen.

Förhoppningsvis kommer säsongen igång snart, hur har du förberett dig?
-Presterar så bra jag kan på träningarna och jobbar fokuserat. Jag har tränat mer än vad jag brukar göra med min personliga tränare Yashar då vi inte spelar matcher och är oftast lediga på helgerna.

Vad har du förbättrat inför den kommande säsongen?
-Min passningsteknik på både kort och långt avstånd för att få ännu bättre kvalité i mitt passningsspel. Mitt tillslag har också blivit bättre, tränat mycket skott och avslut. Jobba mer med att alltid vara förberedd och med min överblick för att spela ett ännu snabbare spel. Jag vill kommer rättvänd och spelar framåt och detta har jag fokuserat på lagträningarna.

Hur skulle du beskriva dig som spelare?
-Starka offensiva kvaliteter och är snabb i riktningsförändringarna med boll. Min första touch och passningspel är något jag tränar hela tiden på som jag också vill bli ännu vassare på.

Vad är dina målsättningar för säsongen?
-Fira många segrar med grabbarna. Vinna eventuell seriespel och cuper vi deltar i.