Ungdomskollen: Aymen Millal

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Aymen Millal född 2006. Han spelar för Skogås Trångsunds P06 lag och berättar hur våren varit för honom och laget.

Hur har våren gått för dig?
-Jag tycker att våren har gått bra för mig då jag har förbättrats och utvecklats en hel del och det är jag glad och stolt över.

Hur har våren gått för ditt lag?
-Våren har gått bra för mitt lag då vi tränar 100% på varje träning som kommer och det är vi stolta över. Vi har mött många bra lag som vi har vunnit över och vi har även en del matcher men gjort det bra. Vi är ett lag som aldrig ger upp och som kämpar för varandra.

Hur kommer du träna under sommaren?
-Jag kommer träna med laget 2 till 3 gånger i veckan och även köra egenträning 1 till 2 gånger i veckan. Den här sommaren har jag ett mål och det är att jag ska bli en bättre fotbollsspelare. Så det är bara att kämpa på!

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar är att jag ska fortsätta träna flera pass i vecka med både laget men även själv. Jag vill förbättra mina utsparkar och träna på alt möjligt alt inom fotbollen och att fortsätta vara en hjälpsam lagkamrat.