Ungdomskollen: Axel Olsten

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Axel Olsten född 2005. Han berättar vad han vill förbättra under samt vad hans målsättningar är för året.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
-Jag heter Axel Olsten född 2005 och bor i Skälby som ligger i Järfälla. Min familj består av mamma, pappa, bror och syster. Jag spelar för Bele Barkarbys U15 lag som offensiv innermittfältare och jag lever för fotbollen.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela då både min pappa och mamma spelade när de var yngre. Jag började spela när jag var 4 år och då spelade jag spelare födda 2003.

Hur tycker du att året startat för dig?
-Jag skulle säga att mitt år har startat lite knackigt, har varit sjuk en hel del och har svårt att komma i form. Nu har jag fått vara frisk ett tag och börjar sakta men säkert att komma i form nu!

Vad vill du förbättra under året?
-Det finns alltid en del som man kan förbättra men jag kommer att fokusera på att förbättra min kondition och rörelse. Det är det som jag måste träna upp mest just nu.

Vad är dina målsättningar för 2020?
-Att laget slutar top 3 i P15 kvalet och att jag under året får spela med U17 laget i P17 allsvenskan. Det är mina målsättningar för året. Det kommer bli tufft men det är bara att kämpa.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet