Ungdomskollen: Axel Mellberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Axel Mellberg född 2006 som spelar för spelar för Älgarna-Härnösand IF. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-De känns extremt roligt att säsongen är igång, har precis bytt lag till ett P19 lag där vi ska spela regionalserie. Jag har även fått träna 2 gånger med a-laget som spelar division 2.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina målsättningar är att fortsätta träna på bra som jag gör och utvecklas och kunna bli så bra. Jag vill även börja träna med A-laget regelbundet. I augusti flyttar jag till Umeå för att börja på fotbollsgymnasium så jag vill dit och visa upp mig. En annan målsättning som jag har är att få åka på ett regionalt läger.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Mitt lag spelade P17 regionalserie förra året där vi var 1 poäng ifrån att vinna serien. Så målet i år är med mitt nya lag är att vinna serien då vi är ett extremt duktigt lag med en bra ledarstab.