Ungdomskollen: Axel Lundgren

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Axel Lundgren född 2010 som spelar för Djurgårdens IF. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns riktigt bra och häftigt att säsongen börjat, så vi får se vad denna säsong kan erbjuda. Jag har tränat väldigt hårt inför säsongsstarten på alla olika sätt. För jag tycker att förra säsongen gick så bra och nu vill jag visa att jag kommer vara ännu bättre denna säsong.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Jag vill uppnå nya resultat och se hur mycket jag kan utveckla mig som spelare. Jag vill göra flera mål och även vinna så många matcher som möjligt. Jag vill även vinna serien med laget.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Vi vill vinna så många matcher som möjligt och även vinna serien som vi spelar i.