Ungdomskollen: Attal Ahmedzay

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Attal Ahmedzay född 2007 som spelar för IFK Mariestad. Han berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Säsongen är snart igång, hur känns det?
-Det känns riktigt bra eftersom jag har tränat väldigt mycket under försäsongen med laget och även själv. Det känns också riktigt härligt att få spela matcher nu igen och spela seriespel och möta nya lag, så det känns riktigt gött!

Hur har du förberett dig inför säsongen?
-Jag har förberett mig på många sätt inför säsongen, fysiskt men även mentalt. Jag har gått igenom teori osv med mig själv och utvärderat andra duktiga mittbackar. Detta för att jag ska göra som dem och bli bättre på fotboll. Fysiskt så har jag tränat på min kondition och teknik.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar för kommande säsong, är att vi ska vinna alla cuper vi är med på och även vinna båda serierna som vi är med i. Mina individuella mål för denna säsong är att jag ska komma med distriktlaget och ev ungdomslandslaget och även att jag ska komma in på ett fotbollsgymnasium till hösten.