Ungdomskollen: Atilla Saidi

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Atilla Saidi född 2005. Han summerar året 2021 och berättar om sina mål för säsongen 2022.

Hur skulle du summera din prestation säsongen 2021?
-Min prestation förra säsong var bra. Jag bidrog till mycket mål och assist som hjälpte laget att vinna många matcher. Särskilt i Nationella med U16-serien. Jag fick även rotera upp och spela med de årskullarna. Där bidrog jag också med både mål och assist.

Hur skulle du summera lagets prestationer 2021?
-Lagets prestation under föregående säsong varierade. Vi hade positiva perioder där vi vann flera matcher men även negativa perioder. Tyvärr så kom vi 5:an i Nationella P16-serien och misslyckades kvala oss vidare till slutspelen.

Vad utvecklade du mest under 2021?
-Jag fick rotera upp med till de äldre årskullarna och hjälpte mig väldigt mycket med utvecklingen. Samt så har mina tränare varit där för mig, och lärt mig så mycket som möjligt, vilket jag är tacksam för. Skulle säga att min förmåga till att göra mål, och min mentala styrka förbättrades jämfört med 2020 säsongen.

Hur kommer du träna under försäsongen för att utvecklas ännu mer?
-Ska träna på svagheter som jag märkte under året 2021. Om jag förbättrar mina svagheter så kan det verkligen förbättra mig som fotbollsspelare. Jag har lagt upp ett schema för hur mycket jag ska träna på de per vecka. Vi har även fått ett träningsschema från laget som vi ska följa för att hålla uppe formen.

Vad är dina målsättningar inför kommande säsong?
-Mina målsättningar inför kommande säsong är att försöka utvecklas så mycket som möjligt. Att försöka hjälpa laget med all kraft jag kan så att vi som lag kan komma så högt upp i pojkallsvenskan inför den kommande säsongen.