Ungdomskollen: Aron Kabir

Igår så möttes Gävle GIK och Brynäs P06:or på Måsberget. Det blev en 2-1 seger till Gävle och vi har pratat med Aron Kabir från Gävle GIK som ger sin syn på matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Vi är slarviga och gör inte vår bästa match då vi tappade mycket boll och hälften av laget gick runt på plan. Det var även ovant för oss att spela på naturgräs just den här planen vi spelade på var väldigt gropig och det var faktiskt väldigt svårt att hålla bollen på marken.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tyckte att min presentation var ganska bra jag började som forward och jag sökte mycket och fick mycket boll. Jag gjorde 1 mål efter ungefär 10 minuter in matchen som forward. Efter det spelade jag som innermittfältare och då spelade jag helt okej. Jag kom till mycket avslut och hittade forwardsen bakom deras backar.

Vad vill du se laget göra bättre i er nästa match?
-Någonting som jag tycker att laget ska ta med sig till nästa match är att vi inte går på plan. Vi ska hela tiden vara i rörelse och att vi släpper boll efter ett/två tillslag.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag själv tycker att jag måste släppa boll tidigare och att göra fler spelvändningar som mittfältare.