Ungdomskollen: Aro Homer

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Aro Homer som till vardags spelar som målvakt för Enskede P05 Gul. Han berättar om sina samt lagets målsättningar för året.

Hur har serien startat för dig och ditt lag?
-En liten trög start i början men jag tycker att vi börjar komma in i vårt spel och spelar bra fotboll som vi ska. Just nu går det ganska bra skulle jag ändå säga.

Vad tycker du om din egen prestation hittills?
-Jag tycker att jag har gjort det bra de matcherna som spelats, men det är tack vare laget såklart. Vi stöttar varann och det gör mig till än bättre spelare och då blir det att man presterar bättre på plan.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Lagets prestation har varit bra, såklart finns det också saker som man kan finslipa och göra bättre. Men vi jobbar på vårt egna spel och det går bättre för varje match och träning som körs.

Vad är lagets målsättningar för året?
-Lagets målsättning skulle jag säga är att sätta vårt spel perfekt som är fas1 och fas2. Två olika saker i vårt presspel som vi övar på, en mer lugnande press och en som är mer hårdare. Sen att vinna matcher såklart men även se till att vi lär oss av de matcher som vi spelar.

Vad är dina målsättningar för året?
-Varje år har jag såklart höga mål på mig själv som är målvakt. För mig gäller det att träna hårt varje dag för att bli en av de bästa målvakterna. Det är mitt mål och att alltid ge 100% varje match jag spelar.