Ungdomskollen: Antonio Kujundzic till Kalmar FF

Antonio Kujundzic som är född 2006 lämnar FC Rödeby för Kalmar FF.
Antonio har varit en eftertraktad spelare då han spelat cuper med både AIK samt BP. Det har även varit en del andra klubbar som visat ett intresse för honom

Vi såg Antonio spela under årets Lennart Johansson Academy Trophy och vi har fått fråga Antonio om varför det blev Kalmar samt vad hans målsättningar är för det kommande året.

Du lämnar FC Rödeby för Kalmar, varför blev det Kalmar?
-Jag är tacksam över att jag fått spela i Rödeby i 3 år och att jag har fått testa på att spela med andra klubbar i Sverige. Kalmar FF har alltid funnits i tankarna då jag bor i Kalmar och i år fick jag dem rätta förutsättningarna för min utveckling i klubben.

Vad är dina styrkor som spelare?
-Mina styrkor på fotbollsplanen är att jag är en lagspelare som jobbar för laget både offensivt och defensivt. Jag har fått höra att jag har bra spelförståelse men det är jättesvårt för mig att säga vad jag är bra på.

Vad är dina målsättningar för kommande säsong?
-Målsättningen för säsongen är att vi ska kunna bjuda på bra motstånd i både ligacup och seriespel och att komma så långt som möjligt. Jag vill gärna att vi som lag ska vara det spelförande laget i matcherna men jag vet att det kommer vara bra och svåra matcher och det ser jag fram emot.

Vi önskar Antonio ett stort lycka till i Kalmar och under säsongen 2020.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet