Ungdomskollen: Anton Karlström

I lördags så spelade Bele Barkarbys P06 mot BP 06-6 på strömvallen i Järfälla. Det blev en seger för Bele och vi har fått intervjua Bele Barkarbys Anton Karlström efter matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att lagets prestation var ganska upp och ner under matchen, det var bra för den mesta delen av matchen och speciellt 1 och 3 perioderna. När vi spelade bra fotboll resulterade det med mål.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Som målvakt i en 6-0 vinst finns det inte alltid så mycket att göra, men det jag gjorde bra var tog att styra mina försvarare vid defensiv planhalvan.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker laget kan ta med sig det bra spelet och kämparglöden alla la in. Jag tycker att laget även kan ta med sig den bra pressen vi satte på deras försvarare som oftast blev till bollvinst. Att man visar att man verkligen vill ha boll gjorde vi bra och ska även ta med oss det.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att jag kan ta med mig hur jag styrde mina försvarare på ett bra sätt så inte BP kunde vinna bollen. Jag kan ta med mig hur jag var delaktig i spelet med boll.