Ungdomskollen: Anthony Igiraneza

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Anthony Igiraneza som berättar om hur året 2019 varit samt vad hans målsättningar är för året 2020.

Namn: Anthony Igiraneza
Född: 2005
Bor: Sundsvall
Familj: Mamma, pappa och två bröder

Vem är Anthony?
-Jag heter Anthony Igiraneza och spelar för Kubikenborgs IF U14. Jag började spela fotboll när jag var 5 år och spelade då för skojs skull med vänner. Jag hade ändå en dröm om att bli fotbollsproffs och har alltid försökt att lära mig mycket om fotboll av min storebror och andra familjemedlemmar. Jag började i ett lag vid typ 7-8 års åldern och då började jag i Kubikenborgs IF som är den närmaste klubben där jag bor.

Hur tycker du att året 2019 varit?
-Det har varit ett tufft år då jag varit skadad och missade större delen av året. När jag dock var frisk så var det en helt ok säsong. Skadan förstörde dock mycket men så kan det vara ibland.

Vad har du förbättrat under året?
-Då jag var skadad större delen av säsongen så har jag tyvärr inte utvecklats lika mycket som jag velat eller hoppats på. Jag har utvecklat min fysik dvs styrka. Det har blivit mer styrketräning under året då jag var skadad.

Vad är dina målsättningar inför 2020?
-Mina förväntningar inför 2020 är höga då jag verkligen vill utvecklas som spelare. Speciellt med tanke på att jag inte kunde utvecklas lika mycket under 2019 pga skadan. Jag vill visa alla att jag är en bra fotbollsspelare!

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet