Ungdomskollen: AnnSofie Bouvin

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua AnnSofie Bouvin född 2007 som spelar för IFK Kristinehamn. Hon berättar om hur våren gått, sina egna och lagets målsättningar för resten av säsongen.

Hur tycker du att vårsäsongen gått för dig?
-Vårsäsongen för mig har bestått av att framförallt byta lag och jag är nu en del av IFK Kristinehamn F06/07. Under vårsäsongen har jag även på fritiden sett till att utvecklas på många olika områden. Både med tillslag och teknik, vilket jag känner har fått mig att utvecklas till en bättre fotbollsspelare.

Vad är dina egna målsättningar för resten av säsongen?
-Mina egna målsättningar för denna säsong är att visa vad jag går för, utvecklas ännu mer och kötta allt jag har. Jag vill framförallt se till att göra många mål, det är en sån skön känsla att sätta bollen i mål.

Vad är lagets målsättningar för resten av säsongen?
-Jag antar att lagets målsättningar är att visa vad vi går för och göra vårt allra bästa och sedan får vi se vart det leder oss. Vi befinner oss i nuläget även på en andraplats i vår serie. Målet är att sluta som seriesegrare när säsongen är slut.