Ungdomskollen: Ann-Catrin Hamid

I lördags så spelade AIK:s F05 mot Sturebys SK:s F05 på Stureby skolans BP. Det blev en 7-2 seger till AIK och vi har fått prata med Ann-Catrin Hamid efter matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att vi som lag spelade väldigt fin fotboll, med mycket snack på planen samt mycket löpningar. Vi berömde varandra och peppade varandra, vilket gjorde att vi fick en så stark laganda att vi kunde vinna denna match.

Vad tycker du om din prestation?
-Jag själv känner att jag gjorde en bra match ifrån mig genom att prata mycket, visa vart jag ville ha boll men samt peppa mina lagkamrater. Sen kan jag känna att det hade kunnat bli en bättre match ur mitt håll eftersom man alltid kan göra bättre ifrån sig men det gäller att kämpa vidare och tänka positivt inför nästa match.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Vi ska verkligen ha mycket positiva tankar i och med att vi spelade så fin fotboll. Dessutom så gäller det att hålla en positiv energi fram till nästa match. Bra spelat tjejer, vi utvecklas bäst ihop och därför gäller det bara att fortsätta kämpa!

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Det jag ska ta med mig från matchen är att jag fortsatte att kämpa på planen även fast jag blev så trött över att det var så varmt ute. Det gäller att dricka mycket vatten sen kan ingenting stoppa dig på planen.

FOTO: Joakim Hall