Ungdomskollen: Andres Lindberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Andres Lindberg. Han berättar lite mer om sig själv samt sin upplevelse av att vara på ett landslagsläger tidigare under året.

Namn: Andres Lindberg
Född: 2004
Bor: Borås, Viared
Familj: Mamma, bonuspappa och två yngre syskon

Vem är Andres?
-Jag är en väldigt talangfull kille som gillar att hålla på med olika sporter. Jag har det väldigt lätt för mig i de flesta sporter och jag lär mig väldigt lätt nya saker. Jag tycker om att våra med vänner på fritiden och spela fotboll. Jag tycker väldigt mycket om att vara i badhuset för där kan man träna på sin fart i vattnet för jag har även varit tävlingssimmare. Som sagt gillar jag fart det är en av mina bästa sidor i sporter och speciellt fotbollen. Jag bor tillsammans med min mamma och min pappa i Borås och mina två yngre syskon. På fritiden brukar mina föräldrar behöva köra mig rätt ofta till en fotbollsplan så jag kan träna för mig själv. Mina föräldrar vill alltid mitt bästa och dem säger en dröm aldrig kan vara för stor

Hur tycker du att året 2019 varit?
-2019 har varit väldigt lärorikt då jag har lärt mig mycket och utvecklats. Detta året har varit väldigt bra det har hänt mycket saker till exempel så mötte vi Liverpools P16 lag på Ryavallen och det var väldigt kul att få möta sådana spelare på en annan nivå. Jag var även i Stockholm och på Bosön då jag blev uttagen till landslagsläger med Sveriges P04 landslag.

Hur var det på landslagslägret?
-Det var en rolig upplevelse då man fick lära sig mer om olika delar som tex presspel och försvarsspel. Jag kommer ta med mig många erfarenheter från landslagslägret.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har förbättrats på många olika delar som tex mitt försvarsspel, lugnet med bollen, snabbhet och flera andra saker. Det jag verkligen känner att jag utvecklat och förbättrat är min spelförståelse då jag har en bättre splitvision då jag ser spelet på ett annat sätt jämfört med tidigare.

Vad är dina målsättningar inför 2020?
-Mina målsättningar inför 2020 är att bli uttagen till P04 landslaget igen och även att bli bättre på alla olika momenten i fotboll. En stor målsättning för mig under 2020 är att försöka få ett kontrakt med Elfsborg eller ett annat lag.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet