Ungdomskollen: Andreas Arvsell

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Andreas Arvsell född 2006 som spelar för Örgryte IS Akademi. Hen berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Försäsongen är ju något jag inte gillar för att jag gillar att ta det lugnt när vi har uppehåll. Det jag hatar mest med försäsongen är ju att man har tappat all sin kondition som man har byggt upp under tidigare säsongen. Det är alltid lika gött att komma tillbaka till fotbollen och fortsätta min utveckling.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag kommer att träna väldigt hårt för i år är det ett väldigt viktigt år för nu börjar det bli mer seriöst. Vi kommer även spela P16 Nationella i år så jag och min målvaktstränare kommer göra många bra övningar så att jag är redo för den kommande säsongen. Jag ser verkligen fram emot denna säsong.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Mina målsättningar är då att spela i P16 landslaget och att spela med dem äldre lagen som jag gjorde förra säsongen. Jag spelade mycket med dem äldre lagen förra säsongen då jag var uttagen i P19 truppen ett par gånger samt som jag sen fick göra min debut med P17 efter att ha tränat mycket med dem. Det vill jag även göra detta år igen men det är landslaget som jag vill nå definitivt.