Ungdomskollen: Amir Ocuz

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Amir Ocuz som spelar för Älvsjö AIK:s P16-lag. Han berättar om sina tankar inför deras kommande matcher.

Matcherna har kommit igång, hur känns det?
-Det känns bra att matcherna och serien har dragit igång. Man har gjort sig redo hela förra säsongen och denna så det är en skön känsla att få börja spela match med laget.

Hur ska ni spela för att vinna?
-För att vinna ska vi spela med tålamod och med kyla. Vi har ju som sagt gjort oss redo för serien nu i flera månader och tränat på detta så allt vi behöver nu är bara kyla och tålamod på plan.

Vad tillför du ditt lag?
-Det jag tillför till mitt lag är mitt offensiva spel och skapande av chanser till mina medspelare. Jag gillar ha boll mycket och dra med mig spelare så att jag kan skapa lägen och yta åt mina lagkamrater. Så det jag tillför mest till laget skulle nog vara mitt offensiva spela och skapande av chanser.