Ungdomskollen: Alieu Eybi Njie

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alieu Eybi Njie född 2005 som spelar för Forssa BK. Han berättar om hur året 2020 varit.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Det känns tråkigt eftersom att matcher är roliga och spännande att spela. Det är ändå bra eftersom jag nu kan träna på dem individuella färdigheterna som jag behöver förbättra.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Jag tycker min prestation har varit både bra och dålig eftersom skador och liknade har påverkat. När jag kom tillbaka från skada i mitten av säsongen så har det varit bra. Jag gjorde många poäng för laget och bidrog så mycket jag kunde.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Lagets prestation har varit okej, då vi siktade på en högre plats i tabellen. Vi försökte vinna P15 regional men slutade som tre vilket inte är dåligt.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag tycker att mina skott och avslut har förbättrats under året. Även min motivation och min mentalitet för fotbollen har förbättrats, då jag har börjat träna mycket på egen hand för att komma dit jag vill.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill bli en komplett spelare och för att komma så långt som möjligt så behöver jag bli bättre på allt. Jag kommer dock fokusera på att bli bättre med fel fot, min kondition, min fysik och defensiven.