Ungdomskollen: Alice Wehinger

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Alice Wehinger som spelar för Enskedes F06. Hon ger sin syn både på lagets samt sin egen prestation från deras senaste match.

Här kommer en intervju med Alice efter deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att laget gör en helt okej prestation! Vi var väldigt avvaktande och kom inte upp i vårat vanliga tempo i början! Jag vet att vi kan mycket bättre men vi kämpade på! I slutet av matchen visade vi dock hur vi kan spela!

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag är helt nöjd med min prestation! Jag har varit sjuk hela veckan och bara tränat en gång så jag spelade så gott jag kunde. Jag försökte lugna ner tempot och leverera bollar på djupet samt att byta kant!

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att vi ska ta med oss de sista minuterna och hur vi samarbetade så vi fick till en kvittering! Vi gav aldrig upp och vi peppade varandra in till de sista minuterna.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag ska ta med mig till nästa match att jag ska kämpa för laget in till det sista och alltid försöka göra det bästa för laget!