Ungdomskollen: Alice von Brömssen

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alice von Brömssen född 2006 som spelar för IF Väster. Hon berättar om hur säsongen varit både för henne och även hur det gått för laget.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Att säsongen är slut har jag lite blandade känslor om, det är ju såklart tråkigt att seriematcherna är slut för i år. Men samtidigt så har jag nu massa tid för att träna och utvecklas inför nästa säsong.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Jag tycker att jag har gjort bra ifrån mig. Vissa matcher har jag spelat bättre än andra matcher och tvärtom. Men överlag känner jag att jag har gjort en bra prestation under året.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Laget har gjort bra ifrån sig, vi har kämpat tillsammans och tränat i alla väder. Majoriteten av alla matcherna vi har spelat har varit vinster där laget har kämpat tillsammans. Även om många cuper blev inställda fick vi iallafall dra iväg och spela elitcupen IFK Göteborg escape sport invitational F14 där vi gjorde riktigt bra ifrån oss och tog en delad tredjeplats av 16 utav Sveriges bästa lag.

Vad har du förbättrat under året?
-Min spelförståelse och förmågan att ha blick över spelet tycker jag själv att jag förstår mycket bättre. Jag har även blivit bättre på att slå frisparkar och placera bollen rätt.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill utveckla min förmåga att våga använda mera kroppsfinter på planen då jag vet att det skulle utveckla mig väldigt mycket som spelare. Jag vill även utveckla sådant som reaktioner och rörelse för att kunna visa mig bättre för mina medspelare och vara först på boll.