Ungdomskollen: Alexandra Malki

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alexandra Malki född 2003 som spelar för IFK Haninge Dam Hon berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Vår säsong började den 22 och 24 april vilket var skönt. Jag missar några matcher nu på vårsäsongen då jag är nyopererad, vilket känns tråkigt. Det är dock bara att jobba vidare med rehab och komma tillbaka så snabbt som möjligt.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina egna målsättningar för säsongen är att jag ska göra fler mål än vad jag gjorde förra säsongen då det bara blev 15 mål. Jag ska fokusera mer på mig själv och min utveckling som spelare, ta mer råd och tips från folk utanför. Jag vill även kunna göra mål med min högerfot som inte är min bästa fot.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättning är att utföra presspelet som vi övar och nöter in nästan varje träning. Att utföra vår spelplan, med få touch och att alltid försöka spela bollen framåt. Vi behöver bli mer aggressiva i presspelet och på fasta situationer. Det skulle vara skönt och komma minst topp 3 i båda serierna, vi spelar i Dam div 3 och damjuniorer Div 2.