Ungdomskollen: Alexander Hughes

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Alexander Hughes som inför denna säsong bytt klubb till Malmö FF och deras P17-lag. Han berättar mer om sina tankar med klubbytet.

Du väljer att byta till MFF, varför då?
-Jag väljer att byta lag för att jag kände att MFF var ett lag där jag kan utvecklas mer som fotbollsspelare. Mina tränare från Trelleborg sa även de att det var en självklarhet att jag skulle välja Malmö. Trelleborg är en riktigt fin klubb där jag utvecklats mycket men det var dax för mig att ta nästa steg i min resa och Malmö känns som det perfekta steget. Är väldigt nöjd med mitt val och saknar såklart Trelleborgs FF väldigt mycket och är tacksam för allt de gjorde och att de gav mig chansen.

Vilket lag kommer du tillhöra under året?
-Jag kommer att tillhöra Malmö FF U17 och är själv 16 år gammal, så jag kommer att spela mot lag och spelare som är ett år äldre.

Vad är dina målsättningar under året?
-Mitt mål med detta året är att utvecklas så mycket som det går. Att ta till mig all information som tränarna ger mig för att kunna utvecklas som fotbollspelare. Ett annat mål är också att vinna P17 allsvenskan med Malmö som jag vet att vi har chans med. Jobbar vi hårt varenda dag och träning så har vi god chanser att vinna P17 Allsvenskan.