Ungdomskollen: Aisha Kawooya

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Aisha Kawooya som är född 2007 och som spelar för Nyköping BIS F06-F08. Hon berättar om hur säsongen varit för henne.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Det känns jättetråkigt för att man inte kommer spela några fler matcher men det är roligt att man fortfarande kan träna. Men på något sätt känns det ändå skönt för att man får mer tid för familjen, vänner och annat man inte hann med under säsongen.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Under året har min prestation varit jättebra, jag har klarat av de utmaningar jag stått för på ett bra sätt och jag är nöjd. Jag har dock lite småsaker som jag vill förbättra.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Det har varit blandat under året. Vi har gjort det bra under vissa matcher och andra har det inte varit lika bra. Vi har varit ojämna under året.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har förbättrat mig på en hel del saker men det som jag förbättrat mest är att våga dribbla mer, man avslut där jag siktar bättre. Jag har även blivit mycket bättre tränad med min kondition och orkat mer under matcherna.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill bli bättre på allt, så jag kommer att kämpa hårt varje träning för att bli en bättre fotbollsspelare.