Ungdomskollen: Ahmed Abed Al Rahman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ahmed Abed Al Rahman född 2004. Det är många klubbar som är intresserade av Ahmed och han berättar hur han hanterar intresset kring honom.

Det är många klubbar som är intresserade av dig, hur känns det?
-Det känns såklart jätteroligt att det är ett intresse kring mig. Man känner att all tid man har lagt ner på träning börjar löna sig. Men jag vet att jag har lång väg kvar att gå, så jag ser det här som en morot. Jag blir mer taggad och motiverad till att fortsätta utvecklas som människa och spelare.

Hur gör du för att inte påverkas av intresset runt dig?
-Det är såklart roligt och veta att man är intressant, men att hålla fötterna på jorden är något jag har hört mycket från min pappa så jag försöker göra det och inte sväva bort allt för mycket.

Vad är dina styrkor som spelare?
-Jag ser mig själv som en teknisk och påhittig spelare, alltså älskar jag när jag kommer 1 mot 1 där jag får göra det jag är bäst på. Jag är också en farlig spelare på plan som från ingenstans kan bidra med mål eller assist.