Ungdomskollen: Ahmed Abdumusa

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ahmed Abdumusa född 2006 som summerar året och säsongen som varit både för honom och hans lag.

Säsongen är slut, hur skulle du summera din prestation?
-Jag gick från en lokal verksamhet till en elitverksamhet och jag har bara spelat där i 1 år och det har varit väldigt annorlunda och väldigt lärorikt. Jag skulle säga att min prestation varit helt okej, jag vet att jag kan bättre men däremot när vi spelade SEF Trophy var min prestation som bäst.

Hur skulle du summera lagets prestationer?
-Mitt lags prestation var bra men vi hade en tuff grupp i P16 nationellaserien där det blev tufft mot slutet. Vi tappade semifinalplatsen pga målskillnad mot Norrköping.

Vad har du utvecklat mest under året?
-Jag har fått en bra blick för spelet sedan jag kom till en elitverksamhet och jag har fått använda mina styrkor som t.ex min teknik och precision.

Hur kommer du träna under vintern för att utvecklas ännu mer?
-Jag kommer jobba hårt samt fokusera på de delar jag behöver förbättra inför nästa säsong för min position är mycket konditionskrävande.

Vad är dina målsättningar inför nästa säsong?
-Jag skulle säga att mina målsättningar för nästa år är att få debutera i P17 allsvenskan och hjälpa mitt lag att vinna nationella serien och självklart höja min individuella prestation.