Ungdomskollen: Adam Lannerström

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Skogås Trångsunds Adam Lannerström som spelar för deras duktiga P05-lag. De kommer till helgen att spela match och vi har fått intervjua Adam där han delar med sig av sina tankar inför matchen.

Dags för match mot Bele Barkarby, hur känns det?
-Det känns bra då det ska bli riktigt roligt men såklart tufft då det är på bortaplan. Det är en riktigt viktigt match för oss då det är slutspurten i U16 kval, det är ungefär 6 matcher kvar nu innan det är klart så det är bara att fortsätta köra på de sista matcherna.

Hur är lagets form?
-Lagets form just nu är bra, vi har en bra känsla på matcher och träningar i truppen vilket alltid är kul! Vi har varit inne i en bättre period nu med bättre resultat och prestationer. Det känns som att det har lossnat lite för oss. Vi hade en liten tuffare period i våras mot sommaren där vi inte fick med oss resultaten vi ville men det var bara att gå vidare från det. Då är det extra skönt när det äntligen lossnar efter ett tag, både lite tur men även skicklighet.

Hur är din egen form?
-Min egen form just nu är helt okej, jag vet att jag kan bättre än vad jag presterar ibland men så är det. Ibland har man flyt och allt går bra och ibland har man oflyt och allt går dåligt. Men för min egen del är det bara fortsätta träna och utvecklas.

Hur ska ni spela för att ta hem segern?
-För att ta hem segern nästa match måste vi lite på varandra i varje situation, vi vet vad alla kan och hur vi ska agera och göra för att det ska gå till rätta. När vi väl har bollen måste vi ta det lugnt och försöka göra de trötta men även vila själva för att orka, det blir väldigt jobbigt att jaga boll konstant i 80 min.