Ungdomskollen: Adam Kaaki

Tidigare idag spelades en match mellan Sigtuna IK och Knivsta IK. Det var en målrik då hela 9 mål gjordes. Vi har fått intervjua Knivsta IK:s Adam Kaaki efter matchen.

Skönt med vinst idag eller hur?
-Vi mötte Sigtuna IK, som vi kallar våra rivaler. För varje match vi möter varandra så brukar det bli hetsigt och fult spel och därför var det extra skönt att vinna idag!

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tyckte det här var en av lagets finare prestationer, då jag är målvakt ser jag det mesta av spelet och det såg betydligt mycket bättre ut idag än vad det har gjort de senaste matcherna. Vi rullade mycket boll och gjorde det vi behövde göra för att spela en bra och fin fotboll. Det ledde till en seger idag.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Jag tycker personligen att det här var en mina bättre matcher denna säsong då jag verkligen ville vinna denna match. Jag var fullt fokuserad och det lönade sig med cirka 5 frilägesräddningar och runt 5-7 skott.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att laget ska ta med sig mycket från denna match och några exempel på det är att fortsätta rulla boll på det sätt vi gjorde idag. Att fortsätta snacka mer och ha ett bra samarbete i laget och något mer än det är svårt att ha med för det här var en sjukt bra match av oss.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att jag ska ta med mig samma matchfokus till nästa match samt mitt snack och mitt samarbete med laget som jag kände att vi gjorde extra bra idag!