Ungdomskollen: Abdulla Drammeh

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Abdulla Drammeh född 2004. Han spelar för Arameiska Syrianskans P04-lag och berättar om lagets samt sina egna målsättningar för året.

-Det har inte varit den bästa starten utan jag skulle säga att starten för vårt lag har varit ganska dålig eftersom att vi har spelat 3 matcher och bara vunnit 1 och kryssat dem andra.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Min prestation har varit helt ok eftersom att jag har spelat bra under en match. De andra matcher har jag varit helt ok. Jag kan göra mycket bättre och det kommer jag att göra också i de kommande matcherna.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Det har varit en ganska trög start men jag tycker att vi jobbar oss upp för varje match. Förhoppningsvis kommer även resultaten att gå vår väg.

Vad är lagets målsättningar för året?
-Lagets målsättning är att komma så långt som möjligt i serien och vinna så många matcher vi kan under året. Vart vi sen hamnar får vi se.

Vad är dina målsättningar för året?
-Mina målsättningar med detta år är att utvecklas så mycket som jag bara kan. Att prestera så mycket som jag bara kan så att laget som jag spelar i kan komma så högt som vi bara kan i serien.