Ungdomskollen: Olof Druid

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Olof Druid född 2006. Han berättar om hur året 2019 varit samt vad hans målsättningar är för den kommande säsongen 2020.

Namn: Olof Druid
Född: 2006
Bor: Karlborg
Familj: Mamma, pappa och två bröder

Kan du berätta lite mer om dig själv?
-Jag heter Olof och jag är 13 år, spelar för MBAIF i östra Västergötland även kallat Skaraborgs län! Jag bor tillsammans med min familj som består av mamma, pappa, två yngre bröder och en liten hund. Mina intressen är att spela fotboll, åka skidor och datorspel.

Hur tycker du att året 2019 varit?
-Jag tycker att året 2019 har varit ett extremt lärorikt år för mig då jag i princip bara spelat mot äldre som är födda 2005 och 2004. Jag har verkligen upptäckt mina styrkor och det som jag behöver arbeta mer på för att bli en bättre fotbollsspelare.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag tycker att jag har förstärkt min teknik och mina mottagningar under året.  Något som jag behöver fortsätta att jobba på under nästa säsong är att inte få så många tillsägelser av domaren.

Vad är dina målsättningar inför 2020?
-Mina målsättningar för 2020 är att att göra så bra ifrån mig som möjligt för att kunna ta steget upp och träna med A-laget. Att få mycket speltid som möjligt under året och att göra lite fler mål är något som jag hoppas kunna göra.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet