Ungdomskollen: Tobil Yousef

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Tobil Yousef som är född 2005. Han berättar lite kort om sig själv och berättar även om hur året 2019 varit samt vad hans målsättningar är inför den kommande säsongen 2020.

Namn: Tobil Yousef
Född: 2005
Bor: Norrköping
Familj:

Vem är Tobil?
-Jag heter Tobil Yousef är 14 år gammal, målvakt i IFK Norrköping och bor i Norrköping. Jag bor tillsammans med min bror min mamma och min mammas man. Min pappa bor i Brasilien och har bott där nästan hela mitt liv. Fotbollen har alltid varit min prio ett i livet. Sen jag var liten har jag alltid drömt om att bli en framgångsrik fotbollsspelare. Fotboll är egentligen det ända jag verkligen brinner för.

Hur tycker du att året 2019 varit?
-Under året 2019 så har jag utvecklats enormt mycket både på och utanför plan. Jag har haft mycket bra tränare och spelare att träna med. Under nästan hela året har jag spelat med laget Lindö FF P05. Vi har haft ett bra år som lag och jag har haft det bästa året i mitt liv som individ. I november fick jag ett erbjudande av IFK Norrköping att få komma och provspela med dem och jag valde att ta den möjligheten för såg de som nästa steg i karriären. Jag spelade tre matcher med IFK och släppte in ett mål så jag är mycket nöjd med det. Jag fick sedan frågan om att spela för IFK och jag valde att tacka ja till det erbjudandet.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har växt som person både på och utanför plan och det är nog det som jag mest utvecklat under året.

Vad är dina målsättningar inför 2020?
-Mina mål inför nästa år är att bara fortsätta som jag gjort detta år och då blir det en bra utveckling. Sen har jag alltid som mål att hålla så många nollor som möjligt under året.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet