Träningsprogram med Christian Koutras finns i Ballers App

Christian Koutras är mannen som hjälper stjärnorna Kingsley Coman, John Guidetti och många andra med deras träning. Att få hjälp av honom går att göra via speciella program som finns i Ballers App. Läs hela intervjun med Christian.

Vem är Christian Koutras?
-Jag är en väldigt dedikerad person som älskar att hjälpa och utveckla andra atleter att ta nästa steg i sin karriär. Jag har själv en gedigen idrottsbakgrund på elitnivå i många år, och besitter därför en förståelse både fysiskt men även psykiskt för vad som krävs för att lyckas.

Du har Kingsley Coman och flera andra kända namn som tränar med dig, hur kommer det sig?
-Att så många atleter har intresset och vill träna hos mig är inget jag tar för givet. Utan något jag jobbar hårt för varje dag så att alla som kommer in genom mina dörrar ska känna sig välkomna och få den mest professionella hjälp som finns på marknaden.

Du har gått med i Ballers app med olika träningsprogram, varför då?
-Ballers app är ett fantastiskt och unikt upplägg som tilltalade mig direkt. En plattform där man verkligen har möjligheten att som spelare kunna utvecklas PÅ RIKTIGT. Med dessa otroligt givande program kan du ta din fotboll till nästa nivå.

Vilka program finns i appen?
-I dagsläget finns det ett explosivitetsprogram som hjälper dig med kraftutveckling och snabba vändningar etc. En jätteviktigt del att vara stark i dagens fotboll.

Program nummer 2 är ett bålprogram som även det är superviktigt för i stort sett alla atleter där ute. Att ha en stark och stadig bål är oerhört viktigt för alla atleter som vill vara starka och snabba i olika riktningar.

Program nummer 3 är ett rörlighetsprogram som kanske är det viktigaste programmet hittills. Har du inte full funktion i dina rörelser kommer du att vara begränsad på ett eller annat sätt. Kroppen kommer att hitta kompensations mönster vilket kan leda till större problem som allvarliga skador. Att skapa funktion i rörelser är extremt viktigt för att kunna effektivisera ditt löpsteg, snabba riktningsförändringar mm. Samt även förebygga potentiella skador.

Varför ska man använda sig av dina program i Ballers App?
-Om man är intresserad av att vilja utveckla och optimera sin fysik och skapa bra förutsättningar till en framgångsrik karriär, då ska man använda mina program i Ballers app.

Klicka här för att träna med Christian