Tjäna pengar till lagkassan med Solidsport

Gör som tusentals andra lag och klubbar gör dagligen – börja livesända era matcher och tjäna pengar till lagkassan med Solidsport. Det är gratis och väldigt enkelt – allt som behövs är en telefon eller läsplatta för att komma igång. 

Här är fem anledningar varför även ditt lag ska börja livesända med Solidsport.

1. Det fyller lagkassan.
Tack vare Solidsports välutvecklade betallösning så kan ditt lag tjäna pengar till laget via både pay-per-view och att samla månadssupportrar.
Vad är då månadssupportrar? Det är personer som väljer att betala månadsvis för att se alla lagets livesändningar och repriser. Oftast handlar det om föräldrar, vänner eller andra närstående. Låter roligare än att sälja lotter eller salami, eller hur?

2. Det är enkelt och helt gratis.
Att använda sig av Solidsport kommer aldrig vara en kostnad. Både plattformen och samtliga applikationer är kostnadsfria, vilket innebär att laget kan tjäna pengar redan från första livesändningen. Plattformen är också utvecklad så att vem som helst, enkelt och smidigt, ska kunna börja livesända utan krånglig utrustning. Allt som behövs är en mobiltelefon med uppkoppling.

3. Använd avancerad grafik direkt i telefonen.
Solidsport har utvecklat en unik grafiklösning som gör det möjligt för dig att sköta scoreboard, matchklocka och period samtidigt som du livesänder med din telefon. Tack vare det kan du få en enkel livesändning med telefonen att se ut som riktig proffssändning för dina tittare.

4. Spara minnen för livet.
Alla sändningar lagras och sparas på din kanal. Dina månadssupportrar har då möjligheten att se allt material i repris – när som helst – eller ladda hem varje sändning till en dator eller surfplatta. Det är ett enkelt sätt att spara minnen för livet för både utövare, familj och åskådare.

5. Utmärkt analys och utbildningsverktyg.
Förutom att spara minnen kan också tränare och spelare använda allt material för analys och utbildning. Tack vare Solidsports inbyggda redigeringsfunktioner är det enkelt att klippa ut både höjdpunkter eller taktiska missar från varje match. Något som sedan kan användas till utbildning och träning.

Läs mer på länken nedan:
https://about.solidsport.com/

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet