Rayan Demirci om flytten till AIK

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Rayan Demirci född 2008 som bytt från Västerås till AIK. Han berättar mer flytten.

Du har bytt till AIK, hur känns det?
-Det känns väldigt bra, blir roligt med nya utmaningar, nya lagkamrater och nya tränare. Det kommer bli ett roligt år.

Flera klubbar har varit intresserade av dig men du valde AIK, varför då?
-Jag valde AIK för dem utvecklar inte bara mig som fotbollspelare utan också som en människa utanför planen. Jag känner att dem kommer ge mig de bästa förutsättningarna till att bli en bättre fotbollsspelare.

Hur känns det med att pendla till Stockholm?
-Det blir såklart något nytt att vara i Stockholm. Mestadels av tiden kommer jag pendla från skolan till Stockholm, det kommer bli en utmaning men jag gör mitt bästa med att hinna med skolan och fotbollen.

Vad kommer målsättningarna vara för den kommande säsongen?
-Mina målsättningar blir att jag ska avsluta året 2023 i AIK P16. Sen vill jag göra mitt bästa och vara fokuserad och prestera varje träning och match för att hjälp laget att vinna.