Olivia Ländin Sjöblom

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Olivia Ländin Sjöblom född 2006 som tagit steget till Damallsvenskan och Djurgården. Hon berättar mer om flytten och målsättningarna inför kommande säsong.

Du lämnar Älvsjö för spel i Djurgårdens damlag, hur känns det?
-Det känns jättekul och spännande med Djurgården. Det är ju en nivå högre än den jag spelade förra säsongen så det kommer bli en tuff omställning. Men jag känner mig inspirerad och peppad att få komma in i laget och nivån och lära mig massor och förhoppningsvis utvecklas vidare.

Varför blev det Djurgården?
-Djurgården kändes som ett väldigt bra alternativ för mig, det är en bra och stabil förening där jag tror att jag kan utvecklas och växa som spelare. Min mamma har tidigare spelat i Djurgården så de kändes också roligt av den anledningen.

Vad är dina målsättningar inför säsongen?
-Mina förväntningar på den kommande säsongen är mest att komma in i laget, tempot och nivån och förhoppningsvis få göra allsvensk debut.