Nova Selin om första tiden i AIK

Nova Selin född 2008 bytte för ett tag sen till AIK. Hon berättar om den första tiden i sin nya klubb.

Du bytte för ett tag sen till AIK, hur känns det efter bytet?
-Det känns jättebra, jag har verkligen blivit varmt välkomnad. Det är en otroligt proffsig miljö, alla spelare, ledare och tränare är väldigt engagerade och schyssta.

Varför blev det AIK?
-Jag bor i Solna och har tränat på Skytteholm IP hela mitt liv så AIK har alltid funnits nära. AIK kunde även erbjuda ett väldigt bra upplägg där jag kommer träna både med P15 akademi och damlaget. Jag har också stort förtroende för Herish (sportchef) som jag känner sen tidigare då han har varit min tränare i Vasalund. AIK är också en klubb med mycket resurser som satsar på sina akademier och sitt damlag.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Jag vill naturligtvis utvecklas som spelare och stärka mina egenskaper. Jag vill bli kallad till kommande landskamper i höst. Jag hoppas också att jag får bidra så mycket som möjligt när AIK:s damlag vinner elitettan.