Neitan Camacho Valladares

Vi har intervjuat Neitan Camacho Valladares född 2015. Han spelar för Windsor Soccer Club och Tecumseh Soccer i Kanada och han berättar mer om sina mål för den kommande säsongen.

Kan du beskriva dig själv som en spelare?
-Som spelare på planen är jag disciplinerad och konsekvent. Jag nöjer mig inte med mindre och strävar alltid efter en seger och jag hatar att förlora. Jag ser mig själv som en kreativ spelare som alltid letar efter nya sätt att överraska motståndaren. Jag tycker om att göra exakta passningar och hjälpa mina lagkamrater att glänsa på planen. Mitt huvudmål är inte att göra mål för mig själv, utan att se till att mitt lag vinner och uppnår framgång.

Du spelar för två lag, hur är det?
-Just nu spelar jag i Kanada, närmare bestämt i Windsor, Ontario. Jag har möjlighet att vara en del av två olika lag, Windsor Soccer Club och Tecumseh Soccer. Båda lagen har sina fördelar, vilket gör det svårt att välja vilket man ska stanna med till nästa år. Jag njuter av upplevelsen av att spela för båda lagen och jag är angelägen om att se hur min prestation utvecklas i vart och ett av dem. Utan tvekan är det ett privilegium att representera dessa två klubbar och jag hoppas kunna fatta ett välgrundat och framgångsrikt beslut om min fotbollsframtid.

Hur var förra säsongen för dig?
-Min förra säsong var i Houston, Texas, med @SG1soccer-laget. Det var det mest konkurrenskraftiga laget jag har haft möjligheten att spela med. Barnen i min kategori hade exceptionella egenskaper. Vi lyckades vinna alla turneringar vi deltog i. För mig var förra säsongen i det laget en av de bästa fotbollsupplevelserna i mitt liv.

Vilka är dina mål för den kommande säsongen?
-Jag har stora mål och ambitioner för framtiden. Ett av mina främsta mål är att fortsätta växa och utvecklas som person. Sport har spelat en avgörande roll i mitt liv och gett mig den nödvändiga disciplinen och fokus för att förbli en engagerad idrottare.
Utöver det är mitt mål att fortsätta ha roligt och hålla mig motiverad i allt jag gör. Jag uppskattar varje ögonblick jag tillbringar på planen, lär mig, förbättrar mina färdigheter och delar speciella ögonblick med mina lagkamrater. När det gäller atletiska prestationer skulle jag älska att vinna min första turnering här i Kanada. Det är en spännande utmaning och jag är villig att jobba hårt för att uppnå det. Jag skulle också vilja samla fler medaljer och utmärkelser under hela min idrottsresa. Men det viktigaste för mig är att förbli ödmjuk och trogen de värderingar som mina föräldrar har ingjutit i mig. Värderingar som ärlighet, respekt och uthållighet är avgörande i mitt liv både på och utanför planen.