Mixkollen: Tristan Hedman Graaf född 2004 till Monza

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Tristan Hedman Graaf född 2004 som lämnar Sverige för spel i Italien och Monza. Han berättar mer om flytten.

Du lämnar Sverige för Italien och Monza, hur känns det?
-Det känns helt fantastiskt! Jag har inte förstått det riktigt än. Allt har gått så fort och det känns som jag är i en dröm fortfarande.

Varför blev det Monza?
-Jag visste att det fanns utländska klubbar som var intresserade av mig men fokuserade bara på ÖSK. Jag och pappa tittade igenom alternativen och vi valde AC Monza för att de hade ett väldigt bra upplägg med skola och deras plan för mig kändes rätt.

Vad är dina målsättningar för den kommande säsongen?
-Jag satsar högt! Målet är att ta en startplats i mitt lag och längre fram få träna med a-laget. Jag vet att det är ett stort steg men jag åker inte hit bara för att se på. Jag vill prestera mitt max och utvecklas för att kunna ta min karriär till absoluta toppen.