Sponsrat inlägg: Träna extra med CS Academy

SPONSRAT INLÄGG

CS Academy, som ursprungligen grundades i Barcelona av tränare från Sverige och Spanien, finns nu i hela åtta städer runt om i Sverige där man erbjuder extraträning till spelare födda 2006 – 2013.

Vad är det som är så unikt med ert koncept?
-När man älskar fotboll så vill man träna ofta. Man vill träna hela tiden. Men det är inte alltid möjligt för man kanske redan spelar i ett lag eller har andra aktiviteter på helgerna. Därför har vi skapat tre månadskort som gör det möjligt för de flesta spelarna att vara med oss, säger Christoffer Larsson, ansvarig för CS Academy i Sverige.

Det månadskort vi erbjuder är:
Brons: 2 träningar per månad
Silver: 3 träningar per månad
Guld: 4 – 5 träningar per månad

Vi har ingen uppsägningstid och om man anmäler sig denna vecka så kan vi erbjuda första träningen gratis. Detta så att man kan testa innan man bestämmer sig.

Vad fokuserar ni på under träning?
-Vi jobbar mycket i mindre grupper och där individen är centrum. Mycket teknik, 1v1, smålagsspel, bollkontroll osv. Vi delar in spelarna i grupper och en stor fördel vi också har är att vi jobbar i ett stort åldersspann. Så är man exempelvis född 2010 och är väldigt långt i sin utveckling så vi erbjuda träning med äldre.

Vilka är tränare?
-Vi har väldigt duktiga tränare runt om i Sverige. Många av våra tränare har UEFA:s avancerade tränarutbildning och vana att jobba på hög nivå. Vi har även ett per unga hungriga tränare som brinner för fotboll och som älskar att utveckla ungdomar.

Vilka tider tränar ni?
-De flesta städer tränar söndagar kl 10:00. Ett par, som tex Göteborg och Stockholm, tränar på lördagar. Vi erbjuder i år även en sportlovscamp. Under sportlovet så tränar vi varje dag.

Kan man spela med er i Barcelona?
-Ja, det kan man! Nu i sommar kommer vi spela turnering utanför Barcelona. Så är man född 2005 till 2013 så kan man spela med oss. Det kommer bli en otrolig upplevelse där vi kommer spela mot lag från hela världen. Förra gången vi spelade så var lag som FC Barcelona, Marseille, Espanyol, Swansea, Wolves mfl med och spelade. Vi har mer information på https://csacademyfootball.com/sv/spela-turnering/

Hur kan man anmäla sig och spela med er?
-Enkelt. Man besöker www.csacademyfootball.com